AK Parti'li Aydın'dan mitinge davet

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, esnafı ve halkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak mitinge davet etti.

AK Parti'li Aydın'dan mitinge davet

    AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, esnafı  ve halkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak mitinge davet etti.

 

    AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, İpekyolu Kadın Kolları ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra meclis üyesi adaylarının da katılımı sokak sokak esnafı dolaşarak broşür dağıttı.

 

   HİZMETİN EN GÜZELİNİ YAPACAĞIZ

   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 26 Mart 2019 Salı günü saat 13.00’de Beşyol Meydanı’nda yapılacak olan mitinge  buroşür dağıtarak halkı ve esnafı davet eden Muhsin Aydın, “Van halkı hizmetlerin devamı için kararını doğru verecek. Biz de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kentimize ve halkımıza hizmetin en güzelini yapacağız” dedi.
Sokakta karşılaştığı gençlerle sohbet eden, çocuklarla ilgilenen Muhsin Aydın’ın samimiyeti esnafın ve halkın dikkatinden kaçmadı.

 

    VAN MOBİLYA FUARINI GEZDİ
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak mitinge Van Mobilya Fuarı’ndaki ziyaretçileri davet eden Muhsin Aydın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ile birlikte tek tek stantları gezdi, Faur Organizasyon Firması Van Asya Fuar. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler ve firma yetkilileri ile sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29