Ak Parti'li adayların saha çalışmaları sürüyor

Ak Parti Van Milletvekili Aday adayları İl Başkanlığı ve İl SKM birimi tarafından düzenlenen programlar çerçevesinde köy ziyaretleri düzenledi.

Ak Parti'li adayların saha çalışmaları sürüyor

   24 Haziran Genel Seçimleri için çalışmalarına hız veren AK Parti Van İl Teşkilatı, İlde Milletvekilliği için başvuruda bulunan 169 Aday Adaylarını belirli programlar çerçevesinde sahaya indirdi.

    Van Merkez ve ilçelere bağlı tüm köylere belirli bir sayıda Milletvekili Aday adayı grubu ve teşkilat mensupları görevlendiren İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanı Eyüp Acar, aday adayları ile halkı buluşturdu.

   Aday adayları ve Teşkilat mensupları tarafından tüm köylerin gezildiği ziyaretlerde, köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelinerek 24 Haziran Seçimleri ile ilgili görüşmelerde bulunup, destek istendi.

   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, programın Türkiye’ye örnek olacağını söyleyerek, 169 aday adayının, 8 kişilik aday listesi belli olduktan sonra da sahada olacaklarına inandıklarını ifade etti.

   Türkmenoğlu, “Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Temayül yoklamasının ardından İl Seçim Koordinasyon Merkezimiz ile 169 Aday adayımıza her gün ilçe,köy ve esnaf ziyareti programları düzenleyerek aday adaylarımızı halkımızla bir araya getiriyoruz. Türkiye de belki de bir ilk olacak proje ile hiçbir aday adayımızı boş bırakmıyoruz. Bu programlar çerçevesinde 169 aday adayımız gruplar halinde Merkeze ve tüm ilçelerimize bağlı köyleri gezerek seçim nabzını saha da halkımızla tutacaktır. Aday adaylarımız ve teşkilatlarımıza yönelik programlarımız her gün biraz tempoyu arttırarak devam edecektir” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29