Ak Parti'li adaylar Van'da tanıtıldı

Ak Parti Milletvekili adaylarının tanıtım programında konuşan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 16 yılda büyük hizmetlerin yapıldığını ve devasa yatırımların gerçekleştiğini belirterek, 24 Haziran'da bir oy Erdoğan için, bir oy da hizmetlerin devamı için Ak Parti'ye kullanacağız" dedi. Ak Parti 1. Sıra Adayı Osman Gülaçar ise ülkenin büyümesine engel olmak isteyen güçlerin Erdoğan'ı hedef aldığını belirterek, "Erdoğan'ı sizlere vermeyeceğiz!" ifadelerini kullandı.

Ak Parti'li adaylar Van'da tanıtıldı

    Ak Parti Van Milletvekili Aday Tanıtım toplantısı coşkulu bir kalabalığa sahne oldu. Cumhuriyet Caddesi üzerinde eski belediye binası önünde gerçekleşen toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Vanlılara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını iletti.
 

     Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki milletvekili adayları; Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, Ebubekir Kaçmaz, Gülşen Orhan, Yılmaz Kılıç, Bilal Emre Yörük ve Malik Özbey ile birlikte Van'da önce Ferit Melen Havalimanı'nda karşılandı. Heyet içinde Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi de yer aldı.
Daha sonra yüzlerce aracın oluşturduğu konvoy eşliğinde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki seçim bürosunun olduğu yerde aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.
Aday tanıtım toplantısına katılan partililer, Türk bayrakları ve Ak Parti bayraklarıyla coşkulu bir sevgi gösterisi ile adayları karşıladı.

     İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkerim Öztürkçü'nün sunumu ile söz alan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Perşembe günü Ankara'da gerçekleşen 81 ilin aday tanıtım toplantısına katıldıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını Vanlılara getirdiklerini belirtti.

TÜRKMENOĞLU: 16 YILDA BÜYÜK HİZMETLERE İMZA ATILDI
Türkmenoğlu, 16 yıl boyunca Ak Parti'nin hem ülke çapında, hem de Van'da önemli hizmetlere imza attığını belirterek, "2002'den bugüne kadar tüm teşkilatlarımızda çalışan kadın kolları, gençlik kolları, sandık kurulu üyeleri, müşahitler, yönetim kurulu üyeleri ve tüm parti görevlilerine teşekkür ediyorum. Ak Parti iktidarı, 16 yılda ulaşımdan, sağlık alanına, tarım hayvancılıktan, sanayiye kadar her alanda büyük hizmetler gerçekleştirdi. Van özelinde de önemli çalışmalar söz konusu. Depremde bu iktidar halkımızın yanında oldu. Bir yılda 30 bine yakın konut yapıldı. Van'da 78 yılda yapılmayan çalışmaların 16 yılda yapıldı. Bakın 78 yılda 36 kilometre duble yol yapılırken, bu iktidar döneminde 500 kilometre duble yol yapıldı. Şehrimizde her alanda önemli hizmetler gerçekleştiren bu partimize sahip çıkalım. 24 Haziran'da sandığa gittiğimizde vicdanımızın sesini dinleyelim" dedi.
Ak Parti'nin Van'da 169 aday adayı olduğunu, hepsinin birbirinden kıymetli olduğunu söyleyen Türkmenoğlu, "Nihayetinde Genel Merkezimizin yaptığı istişareler sonucu 8 isim belirlendi. Bu isimler inşallah Van'ın geleceğini birlikte inşa edecek" şeklinde konuştu.

 

   TÜRKMENOĞLU: "ÜLKENİN BAŞKANINI SİZLER BELİRLEYECEKSİNİZ"
    24 Haziran seçimlerinde ülkenin başkanının seçileceğini anlatan Türkmenoğlu, "24 Haziran'da iki önemli seçim var. Bildiğiniz gibi artık yeni bir sistem başlıyor. Ülkemizde başkanlık sistemi başlayacak ve bizim adayımız da Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Allah'ın izniyle ve sizlerin de desteğiyle Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin yeni başkanı olacak. Diğeri de parlamentoda 600 milletvekili olacak. İlimizi Meclis'te temsil edecek olan 8 isim belirlenecek. İnşallah 8-0 yapacağız. Bir buçuk milyar insanın umudu nasıl ki Erdoğan ise, Allah'ın izniyle Van'ın da umudu Ak Parti Milletvekili adayları olacak" şeklinde konuştu.
Türkmenoğlu'nun ardından 2002 seçimlerinde Van Milletvekili olarak Meclis'te yer alan Halil Kaya kısa bir selamlama konuşması yaptı. Ardından söz alan Milletvekili Burhan Kayatürk de yeni adaylara başarı dileğinde bulundu.
Ak Parti'nin 2011 seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut 1. Sıra Milletvekili Adayı Osman Nuri Gülaçar, 24 Haziran seçimlerinde halkın desteğini beklediklerini belirterek, ülkenin kritik süreçten geçtiğini dile getirdi.

 

   GÜLAÇAR: "TAYYIP ERDOĞAN'I VERMEYECEĞİZ!"
   Tarihi zamanlar yaşandığını anlatan Gülaçar, "Bildiğiniz gibi değerli hemşehrilerim, hedef Erdoğan. 'Tayyip Erdoğan'ı verin' diyorlar. 'Türkiye'den vazgeçin, Türkiye büyümesin, kalkınmasın' diyorlar. Biz Kürtler ve bu bölgenin insanları, bu toprakların kaderini belirleyen tüm tarihi süreçlerde her zaman en kritik adımları attık. Üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirdik. Yine üzerimize düşeni en güçlü şekilde yerine getireceğiz" dedi.
Ak Parti iktidarının 16 yıllık süreçte yaptığı hizmetlere vurgu yapan Gülaçar, "Bu süre zarfında ülkemiz birçok hizmet gördü. Yeni yollar, hastaneler, okulları, alt yapılar ve birçok alanda hizmetler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gerçekleşti. Son bir yılda merkez ve tüm ilçelerde yapılan hizmetlerle Van'ın çehresi değişmeye başladı. Ancak bunlar yeterli mi? Yetmez. Van halkı hak ettiği hizmeti görmeye devam edecek.  Bizler sahici ve samimi insanlarız, bu hizmetler Türkiye tarihinde görülmemiş hizmetler olmasına rağmen Van'ın daha iyisini hak ettiğine inanıyoruz." şeklinde konuştu.
    

     Van halkının direnciyle hendek siyasetinin yerle bir olduğunu söyleyen Gülaçar, "Hendek siyaseti sizlerin basiretiyle yerle bir oldu. Oyunları bozuldu. Hendekte başaramadıklarını 15 Temmuz darbe girişimi ile bir daha denediler. Şer ittifakları devletin kılcallarına sızarak tüm imkanları kullandılar. Halkımızın üzerine tanklarla uçaklarla saldırdılar. Ama Rabbimize hamd olsun sizler bu oyunu da bozdunuz. Canlarınızı ortaya koyarak bu oyunu da boşa çıkardınız. Şimdi de küresel güçler Türkiye ekonomisini hedef aldılar. Kendilerini dünyanın efendileri ilan eden bu emperyalistler ekonomimize yani bize bir operasyon çekiyor. Ama sizler Allah'ın izniyle 24 Haziran'da bu oyunu da oylarınızla bozacaksınız" ifadelerini kullandı.
Gülaçar'ın yanı sıra; Milletvekili adayları, İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, Ebubekir Kaçmaz, Gülşen Orhan, Yılmaz Kılıç, Bilal Emre Yörük ve Malik Özbey de açıklamalarda bulundu.

     Aday tanıtım mitingine Başkan Türkmenoğlu ve AK Parti Van milletvekili adaylarının yanı sıra, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Milletvekili Burhan Kayatürk, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ve çok sayıda partili katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER