AK Parti heyeti esnaf ve vatandaşlarla bir arada...

AK Parti Van İl Başkanlığı, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin iyileştirilmesinin ardından sokakta esnaflarla buluştu.

AK Parti heyeti esnaf ve vatandaşlarla bir arada...

 İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde ve Milletvekili Abdulahat Arvas'ın da katılımı ile gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde, maske ve dezenfektan dağıtıldı, hükümetin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine AK Parti Van'da sokak çalışması gerçekleştirdi.


İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde ve Milletvekili Abdulahat Arvas'ın da katılımı ile teşkilatlar, esnaf ziyareti gerçekleştirerek maske ve dezenfektan dağıttı. Kentin işlek caddelerinde esnaflar başta olmak üzere vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Türkmenoğlu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile yönetim kurulu üyelerinin çalışmaya eşlik ettiğini söyledi. Kentin işlek caddelerinden sosyal mesafe kuralına uyarak esnafı ziyaret eden Türkmenoğu ve beraberindekiler, esnafla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.


  Hükümetin pandemi süreci ve sonrası için planladığı projeler hakkında bilgi veren Türkmenoğlu, normalleşme sürecinin başlamasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgınla mücadelede Türkiye'nin çok başarılı bir çalışma yürüttüğünü anlatan Türkmenoğlu, şunları kaydetti:

"Bu süreçte esnafımızı ve vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz. Güzel günlerde olduğu gibi sıkıntılı günlerde de onların yanındayız. Salgın sürecinin biran önce sona ermesi ve esnafımızın, vatandaşlarımızın normal hayata dönmesi için hükümetimiz olağanüstü bir çalışma yürütüyor. İnşallah en kısa zamanda eski güzel günlerimize tekrar döneceğiz."

Milletvekili Arvas da zor süreçte vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde zor günlerden geçiyoruz. Ama çok şükür hükümetimizin başarılı politikalarıyla süreci atlatıyoruz. Vatandaşlarımızın bu süreçte biraz da kurallara uymasını istiyoruz. İnşallah el birliğiyle bu sürecin üstesinden geliriz." şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2020, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29